PIZZERIA SANTA MARIA HURDEGARYP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 478 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Santa Maria Hurdegaryp. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 22:47 Zoals altijd weer heerlijk!
20 mei 2024 om 22:56 Na 3 kwartier wachten gebeld. Het zou erg druk zijn, al was dat niet aangegeven. Dus na een uur kwam ons eten pas, nog net warm genoeg.. Niet de eerste keer dat je er achteraan moet bellen helaas!
20 mei 2024 om 21:39 Als ik zelf niet gebeld had na 45 minuten had ik hem nooit gekregen. Excuses dat ze het zo druk hadden, maar niet toegeven dat ze de bestelling überhaupt niet gezien hadden. De pizza was wel warm, maar matig belegd.
20 mei 2024 om 20:46 Duurde wel wat lang, maar dat kwam waarschijnlijk door de Pinkster-drukte. Erg lekker eten, vriendelijk personeel aan de telefoon en een vriendelijke bezorger!
20 mei 2024 om 11:56 Had een kapsalon besteld.. meer friets als wat anders en zeer slap bijna geen doner paar kleine stukjes voor mij nooit weer Groeten niet appart maar bovenop vies en slap bah!
19 mei 2024 om 22:31 Vlot bezorgd. Altijd vriendelijk. Heerlijk eten iedere keer. En ruim genoeg. Erg lekkere uiensaus en knoflooksaus uit eigen keuken. Erg tevreden over Santa Maria.
17 mei 2024 om 10:06 Na lange tijd hier weer eens besteld. Bezorging keurig op tijd en vriendelijk. Eten was zeer lekker. Fijn!
11 mei 2024 om 19:35 Kwart over 4 bestelling geplaatst om het half 6 te laten bezorgen, 6 uur kwam de bezorger pas aan. Hij was verkeerd gereden. Eten was bijna koud. Wel veel eten voor een goede prijs.
10 mei 2024 om 15:50 Pizzeria Santa Maria is de beste pizzeria in omstreken voor lekker eten waar je niet over na hoeft te denken. Heerlijk kapsalons, lahmacuns en chicken wings
10 mei 2024 om 11:44 Lekkere kapsalon hoor, maar als je een kapsalon besteld kan er dan op zijn minst één bakje knoflooksaus bij? Nu gewoon een kale kapsalon gekregen.
1 mei 2024 om 21:41 Erg lekker zo als altijd
26 apr 2024 om 19:55 Super weer, zowel het eten als de bezorging!