PIZZERIA SANTA MARIA HURDEGARYP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 183 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Santa Maria Hurdegaryp. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 23:49 Eten was snel bezorgd, nog heet, en erg lekker. Aardige bezorger. Goeie zaak
2 okt 2022 om 20:26 Besteld met een aangevraagde bezorgtijd. Dit werd 25-30 min. later. Bestelling was niet juist. 30 min verder blijkt dat de ingrediënten niet allemaal op voorraad zijn. En weer 30 min. later alsnog bezorgd. 1,5 uur verder en nog steeds niet compleet
25 sep 2022 om 20:25 Spareribs waren niet lekker
17 sep 2022 om 20:25 Eten was een er mooi vlot 40 minuten en lekker warm. Helaas miste op de pizza Hawaï de ananas en de extra mee bestelde olijven.. je betaal extra maar krijgt het niet dat was wel een tegenvaller.
17 sep 2022 om 9:14 Ik kreeg een blikje cola ipv knoflooksaus zonder dit te vragen of te vermelden. Pizza was heerlijk. Dat dan weer wel.
16 sep 2022 om 0:07 Al een paar keer besteld nu en was heerlijk eten.
12 sep 2022 om 23:13 Heerlijk eten! Ik had een wijziging in me bestelling en dit werd mooi opgelost! Telefoniste was heel vriendelijk. Bezorging was ook goed en het eten was nog lekker warm.
12 sep 2022 om 23:10 Goed en lekker eten! Bezorging was ook goed duurde niet heel lang !
11 sep 2022 om 20:30 Mega lekker en aardig personeel :)
11 sep 2022 om 19:50 Heel goed eten, vriendelijke groet Keet de Tike
9 sep 2022 om 20:59 Pizza was echt heerlijk en mooi op tijd geleverd. We hadden pizza hardegarijp Echt voor herhaling vatbaar! En zo'n leuke bezorgster!
8 sep 2022 om 10:57 Snelle bezorging en lekker eten!